Το “Ergina Summer Resort” είναι ένα όμορφο συγκρότημα κατοικιών αποτελούμενο από επτά πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, σχεδιασμένα σε λιτές γραμμές, με άπλετο μεσογειακό φως και με έντονο το αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο.

 Διακοσμημένα με γούστο και φαντασία αποπνέουν μια μοναδική αύρα χαλάρωσης και ηρεμίας. Τοποθετημένα στην περιοχή Σωρός της Αντιπάρου, πάνω σε ένα χαμηλό λόφο με ατέρμονη θέα στο Αιγαίο προσφέρει την ιδανική λύση για διακοπές σε χαλαρούς ρυθμούς και μακριά από κάθε στρεσογόνο παράγοντα της καθημερινότητας.

Στούντιο 2 ατόμων

studio

Ενοικιαζόμενο, πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα ενός ενιαίου χώρου δυο ατόμων

Διαμέρισμα ιδανικό για δύο άτομα. Διαθέτει έναν μεγάλο και άνετο ενιαίο χώρο με διπλό κρεβάτι, κουζίνα και δυνατότητα τοποθέτησης παρκοκρέβατου για ένα μικρό παιδάκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμερίσματα 3 ατόμων

apartments3per

Ενοικιαζόμενα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα δύο έως τριών ατόμων

Τα μικρότερα διαμερίσματα για 2-3 άτομα έχουν ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι καθώς και έναν καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι όπου φιλοξενείται άνετα το τρίτο άτομο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμερίσματα 4 ατόμων

apartments4per

Ενοικιαζόμενο, πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα τριών και τεσσάρων ατόμων

Το διαμέρισμα για 3-4 άτομα έχει δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια με διπλά και μονά κρεβάτια ενώ στον τρίτο χώρο βρίσκεται το σαλόνι και η κουζίνα καθώς και ένας άνετος καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαμερίσματα 5 ατόμων

apartments5per

Ενοικιαζόμενα, πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα τεσσάρων έως πέντε ατόμων

Τα διαμερίσματα για 4-5 άτομα έχουν δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια με διπλά και μονά κρεβάτια. Στον τρίτο χώρο αυτών των διαμερισμάτων βρίσκεται ο ενιαίος χώρος με σαλόνι και κουζίνα καθώς και ένας άνετος καναπές που μετατρέπεται σε κρεβάτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ